Om mig

Utbildad fotograf, dekoratör, stylist, setdesigner, visual merchandiser och inredare. Titlarna har varit många genom åren, men målet detsamma- att göra något bättre, tydligare och vackrare.

Jag inspireras av bilder, material och färger och blandar naturmaterial, designklassiker och egentillverkat- med en viss förkärlek till olika typer av förvaring. Enkelhet, avskalat, skandinaviskt- men med flärd.

Allt jag gör grundar sig i min kunskap om färg och funktion. Färg påverkar oss i betydligt högre grad än vad vi ofta är medvetna om och inte bara vilka vi väljer utan hur vi kombinerar dem. Funktion är alltid mitt fokus, ett hem eller en arbetsplats ska fylla sin funktion, inte bara vara vackert att se på. Man ska dessutom kunna hålla det fint, därför är lättillgänglig och snygg förvaring viktigt.

För mina kunder gör jag allt från fantasifulla fotosessions, dekorerar mysiga middagar eller fabulösa fester, inreder hem inför försäljning eller för ett bättre, bekvämare boende eller kontoret för en bättre arbetsmiljö.

Jag startar också under 2018 ett designsamarbete med en mängd duktiga kreatörer och hantverkare som kommer att gå i produktion under året.

Välkommen hit!