Längtar efter nytt

1

 

Jag har tom tröttnat på att köpa inredningmagasin, så illa har det blivit.

Jag har redan sett det marina “New England” med Lexington och Gant, det råa industriella med Housedoctor och gamla avskavda plåtskåp och jag orkar inte se mer “shabby chic” med vitmålade, avskavda gamla möbler. Var har de personliga stilarna tagit vägen? Ännu lite värre är de som bara kopierar ovan stilar med billiga kopior, tycker jag.

Jag gillar delvis samtliga ovan nämna stilar, men i lagom dos och uppblandat med något eget, men det är som om alla går i samma ledband- samtliga inredningsmagasin och alla inredningsbloggar. Var ska man då hitta ny inspiration? Vem ska vidga vyerna och få oss att hitta lite ny högre mark? Jag längtar själv just nu efter pastelliga färger och gärna vitmålat eller lantligt, men inte avskavt och gärna plåt, men inte alltid rostigt och gärna marint i små härliga rustika doser utan att bli för mainstream.

Jag längtar efter vita och rosa rosor och ranunkler i rustika trälådor, isigaste, blåaste hortensian i bruna korgar men jag längtar mest efter designklassiker som ännu inte har blivit uttjatade.

För mycket begärt? Ska man behöva göra allting själv? 😉

Kram Tina

PS Ross Lovegrove stolar ovan, som jag precis har köpt in i ask för att inreda/göra homestaging med, slår “myran-” och “sjuanstolar” med hästlängder om ni frågar mig.. DS

Button4.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *