Sikta mot stjärnorna

1

 

..och nå trädtopparna?!

Jag har ofta vågat hoppa på ett tåg även när jag har varit osäker på destinationen och jag har lärt mig massor. De flesta gånger har det gått fantastiskt, men nej, det har inte alltid gått bra! Men i backspegeln så var inte katastrofen så stor som den kändes just då i misslyckandet och de erfarenheter jag har fått med mig har varit helt ovärdeliga.

Att stå för sina misstag är dock nödvändigt om du ska få fortsatt förtroende och att bränna broar vill jag helst inte göra och att alltid försöka göra sitt yttersta för att göra det bra, inklusive att ersätta dig själv med någon som passar bättre i en roll kan vara nödvändigt.

Jag har med åren tack och lov inte längre hållit så hårt i prestigen och att säga att “det här är för svårt för mig” eller “det här kan jag inte påverka” har varit en befriande utveckling. Jag tror inte längre att jag behöver vara den som löser allt, kan allt eller aldrig misslyckas- tvärtom.  Däremot så är det ibland en svår avvägning om man ska gå vidare eller om man helt enkelt inte har försökt tillräckligt hårt, men oftast vet du. Du kanske inte vill veta, men du vet.

Skulle jag ge ett enda råd i livet till någon, så är det att satsa på dina drömmar och våga misslyckas!

PS Tack Eric Thyrell för inspirationen 🙂 DS

Kram Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *