“Som man bäddar..

1

 

..får man ligga”, är ju ett väl använt och sant citat.

Precis så är det och jag ser bevis på det hela tiden. Jag ägnade julledigheten att fundera på i vilken riktning mitt företag skulle gå och det jag främst önskade mig var att hinna förbereda och planera uppdragen mer. Eftersom nästan alla uppdrag kommer i sista minuten, så behöver man ha en plan A för att det ska finnas utrymme för improvisation, kreativitet och en plan B.

Så nu förbereds allt från formulär till PDF:er som ska förenkla beställningar för mina kunder. Roligt och skönt att få det gjort och alla blir så glada!

Ingen idé för mig att bädda mer för februari nu dock, då det nästan blev smockfullt med den sista sportlovskursen på Fotografiska som las till i veckan. Nu hoppas jag istället på fulla kurser med många deltagare- nåja 12 st blir det ju max- vilket är ett perfekt antal!

Men med allt arbete vid datorn, så behövs nu en paus. Ha en härlig torsdag!

Kram Tina

*Bild fr Ikea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *