Stort och smått

Så är det, mitt liv består just nu av stort och smått och det är underbart! Jag har just nu tagit på mig allt från stora, prestigefyllda projekt och kunskapskrävande uppdrag, samtidigt som jag tar på mig att göra en liten exklusiv dukning för 20 personer. Love it.

Såhär är livet när det är som bäst tycker jag. Fria händer å ena sidan, å andra sidan många inblandade med tydliga roller och ramar. Skapa magi i ett litet rum eller på en hel halvö, du behöver likväl trolla med medel och välja exakt rätt saker för att ge så mycket intryck som möjligt för pengarna. Det handlar sällan om dyrt eller billigt, det handlar om “great value” som är fantastiskt uttryck tycker jag. Därför är en budget så viktig. Många kunder vänder sig till mig och ber mig “ta med allt” på offerten, så vill de själva välja bort det som blir för dyrt. Det låter bra, men det blir sällan bra. Resultatet utan budget är ofta att det inte blir det intryck man har önskat för pengarna tyvärr. Min styrka är ju att välja! Man tar inte bara bort saker, utan man tänker ofta helt annorlunda med en annan budget.

Just nu börjar det slitsamma men härliga året som gick blekna bort och jag ser fram emot detta året nu, när det känns som om alla dörrar är på glänt.

Skön söndag på er,

Kram Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *