Världen ligger öppen

images

 

Känner mig just nu oerhört lyckligt lottad, för varje dag blir vägen mer och mer tydlig och ju mer tydlig den blir för mig, desto mer tydlig blir den självklart för dem som anlitar mig och jag får mer och fler jobb som det redan från början står “Tina” på! Många som ringer börjar också samtalet med “jag tänkte på dig..”

Livet blir enklare, roligare och mer fantastiskt varje dag- känns som om hela världen ligger öppen!

Bara så att ni vet det, ni ungdomar som läser min blogg, er karriär fortsätter hela livet (om ni vill) och den kan ta helt nya vändningar när som helst och fortsätta att utvecklas åt vilket håll som helst och livet är helt fantastiskt, som bäst faktiskt, efter 40! 😉

Min födelsedag var “by the way” också helt fantastisk!

Kram Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *